; ;

Personal

Tandläkare Göran Arvidsson

Göran Arvidsson

Tandläkare
Mera om Göran...

Göran är tandläkare sedan drygt 40 år tillbaka. Han har arbetat bla. som sjukhustandläkare, och klinikchef på folktandvården i Virserum innan han år 2000 startade upp Munhälsan FamiljePraktik.
Han är vårdgivaransvarig på praktiken och är handledare till Lemma Shaheen under hennes Särskilda Förordnande som tandläkare fram till hennes legitimation under hösten 2020.

 

 

Tandläkare Lemma Shaheen

Lemma Shaheen

Tandläkare
Mera om Lemma...

Lemma kom till Sverige 2015 och började direkt lära sig svenska samt träna för att få svenskt körkort.

 

Hon tog kontakt med Socialstyrelsen för att få veta på vilket sätt en utländsk tandläkare kan jobba med sitt yrke här i Sverige.

Vi träffade henne första gången våren 2016. Hon sökte språkpraktik. Det är höga krav på svenska för tandläkare och läkare som kommer utanför Eu.

 

Våren 2017 var hon färdig med svenskastudierna och direkt efter sommarsemestern fick hon anställning som tandsköterska på praktiken.

Därefter började hon förbereda sig för den teoretiska delen av Socialstyrelsens prov för tandläkarlegitimation vid Karolinska Institutet i Stockholm.

 

Hon fick samtidigt mycket hjälp här i praktiken vad gäller båda språket och vad som krävs för att jobba som tandläkare i Sverige.

Hon klarade det teoretiska provet i september 2019 och anmälde sig sedan direkt till det praktiska provet och klarade det i januari 2020.

 

23 mars 2021 fick Lemma sin tandläkarlegitimation och vi önskar henne Lycka Till!

Tandläkarstuderande Erik Arvidsson

Erik Arvidsson

Tandläkarstuderande
Mera om Erik...

Erik Arvidsson arbetar som tandsköterska på Munhälsan. 

Tandsköterska Jennie Nilsson

Jennie Nilsson

Tandsköterska
Mera om Jennie...

Jennie Nilsson arbetar som tandsköterska på Munhälsan.

Tandhygienist Annika Eskilsson

Annika Eskilsson

Tandhygienist
Mera om Annika...

Annika Eskilsson, jobbar som tandhyginist och kommer till oss ungefär 1 dag / vecka. Hon arbetar med parodontala riskpatienter och hjälper till med undersökningar.

Administration Lena Arvidsson

Lena Arvidsson

Administration
Mera om Lena...

Lena Arvidsson är socionom och har tidigare arbetat i kommunal socialtjänst. Hon har varit med om att bygga upp praktikens administration från starten år 2000. 

Lokalvårdare Emina Ganovic


Emina Ganovic

Lokalvårdare
Mera om Emina...

Emina arbetar på Eklidens äldreboende och hos oss som lokalvårdare.